Huis te koop

5 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 8210150
Immoweb code : 8210150

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
3500 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa met multifunctionele loods op ca. 3.500 m2 te

Deze eigendom is gelegen te Melsele, een landelijk dorp en deelgemeente van Beveren-Waas, met een goede verbinding naar zowel de E17 (Antwerpen-Gent) als de E34 (Antwerpen-Knokke).
Deze eigendom vormt dan ook een ideale uitvalsbasis naar de grote Vlaamse steden. Toch ligt het in een groene oase, vlak tegen een natuurgebied, te midden van de prachtige polders.

De woning werd opgetrokken in een moderne stijl onder leiding van architect Bob Van Reeth, bekend architect en Vlaams bouwmeester. Hij voorzag in een zinken dakbedekking en vele technische snufjes zodat de woning vandaag nog altijd heel hedendaags en modern aandoet.
Er werd gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste technieken. De woning werd ook energiezuinig gebouwddoor het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en automatische zonnescreens.
De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met gastentoilet, een ruime leefkeuken met ingebouwde toestellen en keukeneiland , een grote living met open haard en eetplaats, een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en een masterbedroom met ingemaakte kasten. Verder is er nog een ruime garage en een kelder.
Op het eerste verdiep zijn er 5 ruimtes, die als slaapkamer afgewerkt kunnen worden. Eén daarvan is voorzien voor een badkamer.
Aan de achterkant van de woning, (zuidwest) is er een zeer ruim terras met zicht op de achterliggende tuin en velden.

De recente loods meet 25m X 15m en werd opgetrokke

Neem contact op