Huis te koop

359000€

5 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11288867
Immoweb code : 11288867

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
452 vierkante meters grond

Omschrijving

Piekfijn en in de rij!

Deze uitstekend onderhouden woning bevindt in het centrum van Menen, op slechts enkele meters van het station.

Bij binnenkomst betreed je direct de ruime open leefruimte. Hier vind je een comfortabele zithoek met een gezellige gashaard, ruimte voor de eettafel en een lichtrijke open keuken met een eiland.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een wasruimte (voorzien van een douche) en een tuinkamer die directe toegang biedt tot de tuin.

De indeling van de tuin is zorgvuldig overwogen en doordacht. Er zijn twee terrassen beschikbaar, waarvan de grootste een oppervlakte van 60m² heeft. Daarnaast is er passend groen voorzien en is alles uitstekend onderhouden. Aan het einde van de tuin bevindt zich een ruime en praktische tuinberging van 35m².

Op de eerste verdieping is er een recent vernieuwde badkamer en zijn er drie slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, een zolderberging en een kruipzolder.

De woning is in de afgelopen jaren continu gemoderniseerd om aan de hedendaagse behoeften te voldoen. Dit omvat onder andere de installatie van een zuinige condensatieketel, de plaatsing van 15 zonnepanelen en zelfs de integratie van een thuisbatterij.

Goed om weten is de aanwezigheid van een steenput, deze werd aangesloten op alle nodige kranen.

Ten slotte is er ook nog de aanwezigheid van een garage, wat altijd handig is voor het parkeren van een auto en/of diverse fietsen. Bovendien is de woning ook half onderkelderd, wat zorgt voor nog een

Neem contact op