Huis te koop

215000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11290515
Immoweb code : 11290515

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Rijwoning te koop

Charmante Rijwoning in Menen dichtbij autosnelweg.

In het hart van de gewilde Fabiolalaan in Menen bieden wij een bijzondere kans aan voor diegenen die dromen van het creëren van hun eigen perfecte thuis. Deze charmante rijwoning, met 2 slaapkamers, 1 douche en een diepe tuin, wacht op een nieuwe eigenaar om het te transformeren tot een persoonlijk paradijs.

Wat deze woning zo speciaal maakt, is het onbenutte renovatiepotentieel. Met 2 slaapkamers en een badkamer biedt het genoeg ruimte om een comfortabel en eigentijds thuis te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos voor diegenen die hun eigen stempel willen drukken op elk aspect van hun leefruimte. Deze woning kan ook omgetoverd worden naar een handelspand (vroeger was dit een kapsalon)
Een extra troef is de diepe tuin die een oase van rust biedt in het midden van de stad. Perfect voor ontspanning, tuinieren en zomerse BBQ's.

Belangrijk om te weten is dat de Energieprestatiecertificaat (EPC) waarde momenteel F is, en een renovatieverplichting met zich meebrengt. Dit biedt echter de perfecte gelegenheid voor een grondige modernisering en verhoogt het energiezuinigheidsniveau van de woning.

Voor bezichtigingen of meer informatie, Contacteer het kantoor op 056 96 08 00 of via [email protected]

Neem contact op