Huis te koop

520000€

3 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11316787
Immoweb code : 11316787

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
283 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Eigentijdse, architecturale woning in een rustige buurt nabi

Eigentijdse, architecturale woning in een rustige buurt nabij het centrum.

Deze eigentijdse woning biedt het beste op het gebied van wooncomfort, ideaal voor een gezin, koppel of alleenstaande die op zoek is naar een rustige omgeving om thuis te komen.
Met een functionele indeling en praktische voorzieningen, voldoet deze woning aan alle eisen van het hedendaagse leven.

Op het gelijkvloers vindt u een ruime dubbele garage met een handige automatische poort, een wasplaats, een vestiaire, een bergruimte en een handige tuinberging.
De eerste verdieping verwelkomt u met een ruime leefruimte, voorzien van een gezellige gashaard en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De volledig ingebouwde keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een grill en friteuse, waardoor koken een plezier wordt. Ook is er een eethoek voorzien in de keuken. Een apart toilet voegt extra gemak toe aan deze verdieping.
Op de tweede verdieping bevinden zich een tweede toilet, een open bureauruimte, een badkamer met zowel een bad als een douche en dubbele lavabo (alsook een vuillinnenkoker die uitkomt in de wasplaats), en een comfortabele slaapkamer met een dressing.
De derde verdieping biedt nog meer ruimte met twee extra kamers en een zonneterras, waar u kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht op de omgeving.
Buiten kunt u ontspannen op het terras en genieten van de mooie, privatieve tuin. De oprit biedt plaats aan één wagen.

Neem contact op