Huis te koop

617535€

4 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 10856069
Immoweb code : 10856069

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
427 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne 4 slaapkamerwoning met ruime tuin

Deze woning in opbouw en is ideaal gelegen op fiets- en wandelafstand van diverse winkels en andere handelszaken, scholen, openbaar vervoer. Bovendien is deze locatie heel vlot bereikbaar (E17-E40-R4). De woning wordt kwalitatief afgewerkt met speciale aandacht voor duurzame CO2-neutrale en energiezuinige technieken. Deze ruime gezinswoning van 214m² bewoonbare opp. is praktisch ingedeeld:
Op het gelijkvloers vind je een ruime hal met een apart toilet en vestiaire, een aangename open en lichtrijke leefruimte, een modern ingerichte keuken (volgens pers. ontwerp en budget 20.000 €) met een prachtig doorkijkzicht via de grote glaspartijen op de zonnige tuin, een grote berg- en wasruimte en een ruime inpandige garage voor auto & fietsen.Aansluitend ad. leefruimte heeft u een mooie zonnige tuin met overdekt privéterras.Op de eerste verdieping vinden we 1 master bedroom met en-suite badkamer en dressing + 3 extra slaapkamers of bureau, 2e badkamer met douche, een apart toilet en een berging.
Deze woning is voorzien van vooruitstrevende technieken: CV dmv. warmtepomp, vloerverwarming op beide verdiepen, ventilatiesyst. type D, zonnepanelen, domoticapakket. etc. zodat u een energievriendelijke en CO2 neutrale woning met E-peil kleiner dan 20 verkrijgt. U beschikt over uw eigen persoonlijke materiaalkeuzes en afwerking van keuken, bevloeringen, badkamer,.. enz volgens uw wensen en smaak. Bezoek onze inspiratiewoning op afspraak.
Voor meer info: [email protected]

Neem contact op