Huis te koop

543000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11311463
Immoweb code : 11311463

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
1030 vierkante meters grond

Omschrijving

Melsen - Kasteelstraat

In een rustige straat binnen de groene rand van Merelbeke (Melsen) zijn we bezig met het ontwikkelen van 6 koppelwoningen op ruime percelen. Het kleinschalige project combineert een optimale ZW-oriëntatie met een prachtig verzicht in een residentiële buurt. Om deze uitzonderlijke troeven extra kracht bij te zetten, is het aantal woningen beperkt ten gunste van grote percelen. Ideaal voor gezinnen die in de regio werken en daarnaast graag in een rustige omgeving toekomen na de werkuren. De indeling is flexibel zodat toekomstige bewoners kunnen opteren voor een bureauhoek, een volwaardige dressing, een extra berging, een speelkamer. Ook zijn de kamers makkelijk uitbreidbaar van 3 naar 5 slaapkamers door afwerking van de zolder.
Daarnaast biedt de locatie voor iedereen wat wils: nabijheid van een bruisende stadskern van Gent, rustige fietsroutes, goeie verbindingen richting autostrade. Met andere woorden: levenskwaliteit.
Wie voldoet aan de voorwaarden, kan in dit project nog steeds aan 6% BTW aankopen!
Ook getriggerd en benieuwd wat deze woningen voor jou kunnen betekenen? Laat gerust uw gegevens na of contacteer ons op het nummer 0472/200.300

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op