Huis te koop

338000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11313592
Immoweb code : 11313592

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
340 vierkante meters grond

Omschrijving

GOED GELEGEN HALFOPEN WONING 3 SLPK’S MET ZONNIGE TUIN

Te koop, instapklare, VERNIEUWDE woning met een ZONNIGE tuin in een levendige en kindvriendelijke buurt te Merelbeke! Eerste bezoekdagen zijn zaterdag 27 april en zondag 28 april. Wenst u graag een afspraak? Stuur ons een e-mail naar [email protected] (of bel op gsm.: 0489 33 40 55).

Op een TOPLIGGING in een RUSTIGE STRAAT nabij INVALSWEGEN en het CENTRUM bevindt zich deze HALFOPEN BEBOUWING. Deze eigendom beschikt op de benedenverdieping over een lichtrijke WOON - EETKAMER, een BADKAMER met ligbad en er is ook nog een apart TOILET voorzien, toegang tot een DROGE KELDER. De eerste verdieping bestaat uit DRIE SLAAPKAMERS en een TOILET. Via een uitschuifbare trap is er toegang tot de zolder die ruimte biedt om extra slaapkamers te creëren, een hobbyruimte of een thuiskantoor. De woning werd gedeeltelijk gerenoveerd, meer specifiek werd het gelijkvloers en de eerste verdieping volledig vernieuwd. Buitenshuis is een recent aangepakt en met gras ingezaaid ZUIDGEORIËNTEERDE TUIN.

Extra troeven zijn het INSTAPKLAAR karakter, het plafond en de vloer VOLDOEN AL AAN DE ENERGIEDOELSTELLING, de CONFORME ELEKTRISCHE INSTALLATIE.
Dit is tevens de IDEALE STARTERS- /OPBRENGSTEIGENDOM!!!Bent u benieuwd? Contacteer ons dan snel voor meer informatie of een bezichtiging!
Adres: Dokter Dhaenenslaan 55, te Merelbeke
EPC: 269 kWh/m²
Renovatieplicht: nee
Bovenvermelde prijs is een indicatie/startprijs.

Neem contact op