Huis te koop

450000€

4 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11243353
Immoweb code : 11243353

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
805 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare, alleenstaande woning in de dorpskern van Merke…

BEZOEKMOMENT OP AFSPRAAK - 06.04.2024 | 13U00 - 15U00

In de dorpskern van Merkem (deelgemeente Houthulst) centraal tussen Diksmuide en Ieper vinden we deze alleenstaande woning terug. In de nabije omgeving bevindt er zich een bakker, slager, apotheek, school en horeca. De woning is gelegen op een zuidwest gericht perceel van 805 m².

De gelijkvloerse verdieping werd in 2019 gerenoveerd en bestaat uit een ruime inkomhal, een bureelruimte met uitzicht op de tuin en een apart toilet. Dankzij de grote raampartijen in de woonkamer kan er genoten worden van de prachtige verzichten. De zithoek is voorzien van een ingebouwd wandmeubel met veel opbergruimte. Vervolgens is er nog de eetruimte en de volledig geïnstalleerde keuken. Naast de keuken is er een wasruimte met aparte berging en nog de ruime garage.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 4 ruime slaapkamers, vernieuwde badkamer met inloopdouche, ligbad, kasten en dubbel lavabomeubel.

In de zuidwest gerichte tuin kan er de ganse dag genoten worden van de zon en de rust. De tuin bestaat uit 2 terrassen waarvan er 1 is overdekt met een houten afwerking en buitenverlichting, een ruim tuinhuis en nog een carport. Verder kan er genoten worden van de prachtige open velden die zich achter de woning bevinden.

Technisch heeft de woning volgende kenmerken: centrale verwarming op stookolie met warmterecuperatie, een pellet kachel, conforme elektrische keuring, 10 zonnepanelen, een laadpaal, een regenwaterput van 10.000 L en gen…

Neem contact op