Huis te koop

5 slaapkamers 256 vierkante meters

Immoweb code : 11093869
Immoweb code : 11093869

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
256 vierkante meters bewoonbare ruimte
222 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 3 units

Op zoek naar de ideale opbrengsteigendom?

Gelegen in de Kruisbekstraat op de grens van Merksem en Ekeren. Een locatie te midden van alle centrumfaciliteiten dus bakker, slager, krantenwinkel, supermarkt, cafés en restaurants, you name it… alles ligt op wandelafstand. De Oude Landen en het Fortje Van Merksem zorgen voor groen in de buurt. Openbaar vervoer en deelvervoer stopt op een boogscheut. Verder zit je direct aan grote invalswegen zoals de Noorderlaan en op- en afrit van de Antwerpse ring.

- 3 units
- Dak geïIsoleerd in 2019
- Kleinschalig gebouw met lage algemene kosten
- Terras en tuin

Inkomhal met meterkast leidt naar de 1e inkomdeur. De gelijkvloerse verdieping is gekend als commerciële ruimte maar kan worden geregulariseerd naar een residentiële functie. Open leefruimte met aparte keuken, badkamer en. 1 slaapkamer. Vanuit de keuken is er toegang naar de groene tuin.

De 2 bovengelegen appartementen zijn hetzelfde ingedeeld. De open leefruimte met ingerichte keuken bevindt zich aan de voorzijde. De nachthal met toegang naar de badkamer en de technische berging leidt naar de 2 slaapkamers aan de rustige achterzijde.

De badkamer voorziet een inloopdouche, een wastafel, een toilet en een handdoekdroger. Verder nog een leuk terrasje; ideaal voor de eerste ochtendkoffie of 5 o’clock aperol in het weekend.

Huurrendement van 4,7%. Gas en elektriciteit op privatieve meters. Water op collectieve meter.

Don’t wait

Neem contact op