Huis te koop

429000€

3 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11313926
Immoweb code : 11313926

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
118 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifieke, ruime woning met 3 slaapkamers en prachtige tuin

Magnifieke, ruime woning met 3 slaapkamers en prachtige tuin!

Ligging: Rustig doch centraal gelegen nabij de Bredabaan. Scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We betreden deze ruime woning via de inkomhal. Zo komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte met zicht op de prachtige tuin. De zonnige tuin, met aangelegd terras, is voorzien van een werkplaats alsook een ruime opbergruimte achteraan. Verder vindt u op het gelijkvloerse een aparte, praktische wasplaats alsook het gastentoilet. Op de eerste verdieping vinden we de eetruimte (momenteel ingericht als leefruimte). Aansluitend de leefkeuken voorzien van een professioneel gasvuur met oven, vaatwasser en dampkap. Via de leefruimte krijgt u toegang tot het zonnige terras met luifel. Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapkamers, de badkamer en nog een apart toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en lavabomeubel. De kleinste slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. De glazen trap en de dakramen zorgen er mede voor dat de woning geniet van zeer veel natuurlijk lichtinval.

- Zonnewering voorzien
- Dakramen vernieuwd in 2018

Opp. cfr. EPC

P-score
A
G-score
A


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op