Huis te koop

269000€

4 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11321535
Immoweb code : 11321535

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
164 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slaapkamers, tuin en tal van mogel

Te renoveren woning met 4 slaapkamers, tuin en tal van mogelijkheden!

Ligging: Deze ruime woning is rustig doch centraal gelegen nabij hartje Merksem. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We betreden deze te renoveren woning via de inkomhal. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en een opbergkast. Ook biedt de inkomhal toegang tot de kelder. Vooraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend de aparte keuken die voorzien is van een oven, elektrische kookplaat en dampkap. Naast de keuken vinden we een lichtrijke polyvalente ruimte (momenteel ingericht als bureel). Via deze ruimte en de keukenkrijgt u toegang tot de aangename tuin. Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is bereikbaar via de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en lavabomeubel. De kleinste slaapkamer is enkel geschikt als kinderkamer!

Bijzonderheden:

- Ruime woning met tal van mogelijkheden
- Rolluiken voorzien
- Aangename tuin
- 4 slaapkamers
- Lichtrijke woning

Oppervlakte 150m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
B
G-score (gebouwscore)
B


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op