Huis te koop

875000€

5 slaapkamers 291 vierkante meters

Immoweb code : 11406339
Immoweb code : 11406339

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
291 vierkante meters bewoonbare ruimte
311 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelshuis met ruime horecazaak op toplocatie!

Handelshuis met ruime horecazaak op toplocatie!

Ligging: Deze ruime handelswoning is zéér centraal en gunstig gelegen op de Ryenlanddreef te Merkem. Dit zorg voor een zeer vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en de autostrade. Verschillende scholen, winkels en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Omschrijving: Op het gelijkvloerse betreden we de handelszaak via het gezellige terras. Het terras is overdekt maar kan ook opengemaakt worden. Binnen vindt u het zéér charmante restaurantgedeelte. Het restaurant is voorzien van 2 verschillende toiletten, een bar en ruime, volledig geïnstalleerde keuken. Zowel via de horecazaak als via een aparte ingang, bereikt u het woongedeelte. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers, leef- en eetruimte, keuken en een douchekamer met toilet. Op de tweede verdieping vindt u nog 3 slaapkamers, de badkamer en een gastentoilet. Tot slot is er nog een kelder.

Bijzonderheden:

- Ruime handelswoning met veel mogelijkheden
- Mogelijkheid tot overname handelszaak
- Voldoende parkeergelegenheden
- Gezellig terras
- Prachtige horecazaak met professionele keuken
- Renovatieverplichting

Oppervlakte 291m² cfr. EPC
Afmetingen zijn indicatief

P-score
D
G-score
D EPC-NR: label 'E' Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op