Huis te koop

299000€

5 slaapkamers 325 vierkante meters

Immoweb code : 10985693
Immoweb code : 10985693

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
325 vierkante meters bewoonbare ruimte
521 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis te koop in Mesen.

Ontdek deze prachtige woning gelegen in het hart van Mesen, langs de levendige Ieperstraat. Het zijn 2 percelen met nummers 18 & 20 en hebben een totale oppervlakte van 521m². Deze ruime woonst biedt eindeloze mogelijkheden. Denk aan de optie om twee afzonderlijke woonentiteiten te creëren.

Deze imposante residentie is al gedeeltelijk voorzien van alle moderne gemakken, waaronder dubbele beglazing in PVC, een geïsoleerd dak en efficiënte centrale verwarming op aardgas via een hoogrendementsketel. Met vijf slaapkamers, twee badkamers en twee keukens biedt het huis voldoende ruimte en comfort voor diverse levensstijlen.

Opvallende kenmerken zijn onder andere een aanwezige lift in de woning, hoewel deze wel wat herstelwerkzaamheden vereist. Bovendien is de woning volledig onderkelderd, wat extra mogelijkheden biedt voor gebruik. De buitenruimte wordt verrijkt met een prachtige tuin en een handige garage. Ontdek het beste van wonen in Mesen met deze unieke, veelzijdige eigendom!

INDELING:
-1/ Kelder
0/ Inkomhal - bureau/slaapkamer - salon - woonkamer - keuken - wasruimte - badkamer - garage - inkomhal 2 - apart toilet
1/ Nachthal - 4 slaapkamers - keuken 2 - badkamer - toilet
2/ Zolder - Extra ruimte

Troeven
* 5 slaapkamers
* Karaktervolle woning
* 2 percelen
* Lift van kelder tot 1e verdiep


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: historische stadkern Mesen
4) Keuringsattest elektriciteit: ja niet confo…

Neem contact op