Huis te koop

* 337000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 10724799
Immoweb code : 10724799
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
222 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en uitweg in Meulebeke!

Gesloten nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en uitweg op 222m² in Meulebeke! 
Ligging: mooie centrumligging, op wandelafstand van bakker, slager, bank, grootwarenhuizen en school.
Indeling:
Gelijkvloers: We komen binnen in de inkomhal met apart toilet en handenwasser. Via de inkom hebben we toegang tot de woonkamer met zithoek en eethoek. Vervolgens is er de open keuken die volledig naar eigen smaak en afwerking kan ingericht worden. Naast de keuken zit er een handige provisieberging/ wasplaats.
Eerste verdiep: Op de eerste verdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers van resp. 10,8m², 11m², 12m² en 13,7m². Dan hebben we op dit verdiep nog een apart toilet en de badkamer ingericht met een douche, dubbel lavabomeubel en ligbad(ook nog vrij te kiezen)
Zolder: de zolder is toegankelijk via een vlizotrap en kan indien gewenst nog ingericht worden als extra slaapkamerkamer, bureau, hobbyruimte,...
Garage en tuin: Er is een zonnige tuin alsook een garage inbegrepen in de prijs die bereikbaar is via de Dwarsstraat met een extra staanplaats voor de garage.
Bijkomende informatie: Bijgevoegde 3D's zijn illustratief. De architectuurplannen zijn reeds vergund. Afwerking volgens het lastenboek. 
Dit project bestaat uit 2 gesloten nieuwbouwwoningen naast elkaar. Lot 2 (links van lot 2) kan ook nog aangekocht worden. Dit lot staat op 231m² alsook voor een nettoprijs van € 337.000. 
Pluspunten: E-peil 30, vloerverwarming en zonnepanelen, afwerking naar eigen keuze!

Neem contact op