Huis te koop

269000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11110781
Immoweb code : 11110781

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
470 vierkante meters grond

Omschrijving

Grote centrumwoning met garage, uitweg en tuin op 470m²

In het centrum van Meulebeke vind je deze verbazend ruime vintagewoning.

Via de prachtige – en imposante – inkomhal heb je toegang tot de heel ruime en lichtrijke leefruimte. Heb je graag een rustig plekje om te werken? Dan kan je het voorste deel ombouwen tot bureauruimte, en al dan niet de verbinding met de leefruimte behouden. Liever een extra grote woonruimte? Dan haal je de tussendeuren weg en creëer je één gezellig geheel.
De grote, praktische leefkeuken biedt heel wat mogelijkheden en kijkt uit op de tuin. Verder is er op de benedenverdieping nog een apart toilet.
Extra stockeerruimte vind je in de kelder.
Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. Via de vaste trap bereik je ook de bovenste etage met nog een slaapkamer en de zolderruimte.
Op elke verdieping is er een bergruimte.
De aangename tuin is naast het terras ook voorzien van een tuinberging. Via het voetpad bereik je achteraan de dubbele garage met uitweg in de Nieuwstraat. Een grote troef voor een centrumwoning!
Deze solide woning biedt heel wat mogelijkheden zowel naar bestemming als indeling toe. Recent werden op de verdiepingen nieuwe pvc ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken geïnstalleerd.

- centrale verwarming op aardgas
- betongewelven
- grote bewoonbare oppervlakte (289m²)
- uitweg en garage achteraan
- uitbreidingsmogelijkheden zowel naar achter toe als t.h.v. de garage in de Nieuwstraat.
- regenwaterput van 12.000L

Voel je het kriebelen om deze woni

Neem contact op