Huis te koop

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 9208368
Immoweb code : 9208368

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
290 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde woning met 2 slpks en tuin in Meulebeke!

Recent gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en tuin in Meulebeke!

Ligging: Rustig gelegen. Op 5 minuten van Tielt en Ingelmunster. Dicht bij scholen, bakker, bank,...

Indeling:

Gelijkvloers:

We komen binnen in de inkomhal. Vervolgens hebben we toegang tot de gezellige woonkamer (28m²) met houthaard. Achteraan hebben we de keuken ingericht met een kookplaat op gas, dubbele spoelbak, oven en vaatwasmachine.

Eerste verdiep:

Op de eerste verdieping hebben we 2 slaapkamers van resp. 11 m² en 10,8m² en de badkamer (met douche, toilet en enkelvoudig lavabomeubel met spiegelkast.

Zolder (37m²):

De zolder moet nog verder afgewerkt worden. Deze werd reeds voorzien van 3 veluxen en werd ook al geïsoleerd. Hierkan er nog een grote master bedroom met dressing of tweede badkamer gemaakt worden.

Kelder (7m²):

Droge kelder waar alle technieken aangesloten werden.

Tuin:

Achteraan de woning is er een onderhoudsvriendelijke tuin die volledig omheind is en waar er ook een nieuw terras werd aangelegd.

Garage + Tuinhuis:

Er is reeds een vergunning ingediend om naast de woning een garage te bouwen. Er is ook een handig tuinhuis die als extra bergruimte dient.

Bijkomend:

De woning is sinds 2014 gerenoveerd. Overal nieuwe vloeren, nieuwe ramen met driedubbelglas en PVC schrijnwerk, nieuwe badkamer en keuken. Er werd een nieuw dak geplaatst en de woning zal nog in crepi afgewerkt worden. Er is op het gelijkvloers ook overal

Neem contact op