Huis te koop

469000€

5 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11371416
Immoweb code : 11371416

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
471 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare en energiezuinige(EPC B) halfopen bebouwing: 5 …

Welkom bij deze buitengewone kans om te wonen in een instapklare en energiezuinige woning, gelegen in het hart van Middelkerke met 5 slaapkamers en een zeer ruim perceel. Deze woning is een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit, en biedt alles wat u nodig heeft voor een moderne levensstijl.

De woning, met een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC), is ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie, waardoor u niet alleen het milieu helpt, maar ook uw energierekening verlaagt.
De woning beschikt over 4 tot 5 comfortabele slaapkamers, waaronder een grote slaapkamer op de tweede verdieping. De badkamer beschikt over een bad én douche en een dubbele wastafel. Er is een apart toilet beneden en boven.

Op het gelijkvloers vindt u een inpandige garage die grenst aan een handige (was)berging en vervolgens de keuken. Voor uw wagen is er uiteraard ook een oprit, waardoor u voldoende parkeergelegenheid heeft voor uw voertuigen. De schitterende grootte van de tuin zorgt ervoor dat u kunt genieten van de zon gedurende de hele dag, ideaal voor een heerlijke barbecue.

De ligging van deze woning is werkelijk fantastisch, met het bruisende centrum van Middelkerke en de winkels op slechts een steenworp afstand. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, van winkels en restaurants tot recreatieve voorzieningen en prachtige stranden.
Kortom, deze woning biedt u de perfecte combinatie van comfort, stijl en locatie.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis in Middelkerk…

Neem contact op