Huis te koop

250000€ Oude prijs € 279.000

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11283655
Immoweb code : 11283655

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning met zuidgerichte tuin!

Bel : 0472396579
Zonnige woning met drie ruime slaapkamers en diepe zuidgerichte tuin in Lombardsijde, op een boogscheut van Nieuwpoort.

Welkom bij deze charmante woning, perfect gelegen aan de kust in een rustige straat op slechts een steenworp afstand van de gezellige jachthaven van Nieuwpoort. Deze stevige rijwoning biedt een geweldige kans om te wonen op een van de meest gewilde locaties aan de kust.

Binnenin vind je een lichtrijke living met een gloednieuwe gashaard, ideaal om gezellige avonden door te brengen. De elektriciteit is recent volledig vernieuwd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over oude bedrading.

Met drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid om de grote zolder om te toveren tot twee extra slaapkamers, is er meer dan genoeg ruimte voor een groeiend gezin of gasten.

De woning beschikt over een droge kelder en een ruime wasplaats. Buiten vind je een diepe zuidgerichte tuin met een moestuin en een ruime tuinberging, klaar om omgetoverd te worden tot een oase van rust. Naast de woning bevindt zich een overdekte doorgang die dienst doet als bergplaats voor fietsen.

Hoewel deze woning nog wat opfriswerk nodig heeft, biedt het tal van mogelijkheden om je eigen stempel te drukken en je droomhuis aan zee te creëren. Mis deze kans niet om te genieten van het beste van kust wonen. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging!

Immokantoren gelieve zich te onthouden.

Neem contact op