Huis te koop

210000€

2 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11297929
Immoweb code : 11297929

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
280 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen, authentieke woning met garage te Moerbeke

Ben je op zoek naar een uitstekend, rustig gelegen halfopen bebouwing met garage & tuin in Moerbeke? Lees dan zeker even verder.

Deze halfopen bebouwing is residentieel gelegen en op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer met een vlotte verbinding naar invalswegen N70/E34 (Gent-Antwerpen).

Indeling:
GLV: De woning is voorzien van een ruime oprit en een aparte garage.
Via de authentieke voordeur komen we in de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een eet- en zithoek en met toegang tot de kelder via een luik. De aparte halfopen keuken bevindt zich achter de leefruimte.Tevens biedt deze toegang tot de naastgelegen bergruimte & veranda.
Verder hebben we op het gelijkvloers nog een een badkamer die voorzien is van een lavabo, een toilet & een ligbad. Helemaal achteraan bevindt zich een 2de leefruimte met zicht op de tuin.

1steV: De vaste trap brengt je naar de eerste verdieping met een nachthal, apart toilet en een ruime kamer die op te delen is in 2 extra kamers. Verder is hier ook nog mooi zonnig terras aanwezig.

Troeven:
- Rustige, residentiële ligging in Moerbeke
- Oprit met ruime garage & schaarbrug (voor wagens)
- Nabijheid van invalswegen (N70, R4, E17, E34), winkels, restaurants,...
- Woning met authentieke elementen
- Renovatieverplichting van toepassing!

Interesse in deze te renoveren woning, gelegen op een toplocatie te Moerbeke? Maak dan snel jouw afspraak op 09 310 77 07 of mail naar [email protected].

Neem contact op