Huis te koop

375000€

1 slaapkamer 157 vierkante meters

Immoweb code : 11310793
Immoweb code : 11310793

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
1429 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante eigendom met veel potentieel op toplocatie in Moe…

Op een zeer landelijk en rustige plaats vinden we in een doodlopend zijstraatje van de Spelonckvaart deze uiterst aangename eigendom met heel wat mogelijkheden. Op dit riant perceel van 1.429 m² treffen we een te renoveren woonst aan en een degelijk bijgebouw van +/- 100 m².

Sinds de jaren 1800 bevindt er zich hier reeds een charmante woning die in de jaren 90 samen met het bijgebouw werden gerenoveerd. Op vandaag zal u in alle waarschijnlijk opteren om de woning te renoveren/uit te breiden/te heropbouwen. Het andere gebouw daarentegen verkeerd in prima staat en kan perfect gebruikt worden als garage, opslag, werkplaats..

Het woonhuis beschikt over meerdere uitbouwen die als berging worden gebruikt. Daarnaast vinden we een gezellige leefruimte met open keuken. Het gelijkvloers beschikt zowel over een badkamer als douchekamer, beide telkens met een toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich het slaapgedeelte.

Deze door groen omgeven eigendom kan dus op verschillende manieren opgewaardeerd worden en omgetoverd worden in ware parel.

Dit is een unieke kans om rustig en tegelijk centraal gelegen te wonen in een bijzonder aangename streek. Aarzel niet om contact op te nemen met Louis Van Zele van Immo Francois voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Troeven
*Rustige & centrale locatie
*Riante eigendom met veel potentieel
*Groot bijgebouw in goede staat


1) Stedenbouwkundige bestemming Ag: Agrarisch gebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: nie…

Neem contact op