Huis te koop

2 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 10214728
Immoweb code : 10214728

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
1330 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met mooie tuin en dubbele garage

Deze charmante open bebouwing in hoevestijl is gelegen op wandelafstand van het centrum van Moerbeke. Woning en tuin zijn gelegen op een totale grondoppervlakte van 13a30ca. De goed onderhouden tuin straalt rust en gezelligheid uit.

Op het gelijkvloers omvat de woning een eetplaats, een salon met houtkachel, een recent vernieuwde keuken (2016), een wasplaats, een opbergruimte, een apart toilet en een dubbele garage (geschikt voor het plaatsen van 2 wagens) met automatische poort.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer met trap naar de zolderkamer en een tweede slaapkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, een bad (met douchewand) en een lavabo.

Verder is er nog een tweede zolderruimte boven de bergplaats, deze ruimte kan eventueel ingericht worden als extra slaapkamer (27m²).

Deze lichtrijke woning heeft tal van troeven zoals de recent vernieuwde volledig geïnstalleerde keuken, de aanwezigheid van dubbele beglazing, uitbreidingsmogelijkheden op de eerste verdieping, prachtige tuin, aanwezigheid van een steenput,..

Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: D (middelgrote kans op overstromingen)
Gebouwenscore of G-score: D (middelgrote kans op overstromingen)

Renovatieverplichting van toepassing (binnen de 5 jaar na aankoop van de woning dient een EPC met min. label D beschikbaar te zijn).

Meer informatie en/of een bezoek 054 31 70 60.


Renovatieplicht: nee

Neem contact op