Huis te koop

335000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11172902
Immoweb code : 11172902

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
225 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde woning in centrum Moerkerke

Deze recent gerenoveerde woning bevindt zich in het centrum van Moerkerke waar u rustig kunt genieten van de zuidgerichte tuin. Daarnaast is de woning gelegen vlakbij alle voorzieningen zoals een bakker, slager, supermarkt, lagere school, openbaar vervoer, … De woning werd in 2014 volledig structureel vernieuwd en bovendien afgewerkt met topmaterialen. De woongelegenheid omvat drie slaapkamers, waarvan één aan de kleinere kant is.
De volgende indeling kun je in de woning vinden:
Gelijkvloers: Inkomhal met afzonderlijke bergplaats, lichtrijke woonkamer met eetplaats en zithoek, aansluitend een open keuken met eethoek (voorzien van dubbele wastafel, ingebouwde koelkast, vaatwas, kookplaat, dampkap, oven), afzonderlijk toilet,wasplaats/2de bergplaats en tot slot een mooie zuidgerichte tuin met als leuke extra's een overdekt terras, een extra ingesloten terras en een tuinhuis.
Eerste verdieping: nachthal, één zeer ruime slaapkamer, één kleinere slaapkamer (ideaal als bureel, kinderkamer, dressing) en een badkamer (voorzien van wastafel, handdoekdroger, inloopdouche en een ligbad).
Tweede verdieping: derde slaapkamer die te bereiken is via een vaste trap.
Troeven:
- Elektriciteit is conform
- Zuidgerichte tuin
- EPC-score van 188 kWh/m² (dakisolatie, beglazing, vloerisolatie, ...)
- Ook ideaal als investering

Neem contact op