Huis te koop

225000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11053331
Immoweb code : 11053331

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle rijwoning met 3 slaapkamers en garage te Mol.

Karaktervolle rijwoning met 3 slaapkamers en garage te Mol.

Ontdek deze te renoveren woning, gelegen in Ginderbroek, perfect voor wie zijn eigen stempel wil drukken op een nieuw thuis. Met een bewoonbare oppervlakte van 135 m² biedt deze gesloten bebouwing een mooie ruimte om je thuis van te maken. 

De leefruimte nodigt uit tot samenzijn, met een prominente open haard die de kern vormt voor gezellige avonden. De functionele keuken, uitkijkend op de binnenplaats, wacht op een modern jasje om het hart van het huis te worden. Verder hebben we nog een praktische badkamer met douche en een toffe veranda op het gelijkvloers. Tenslotte hebben we 3 volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping en daarboven een praktische zolder.

De garage, bereikbaar via de tuin, biedt zowel parkeer- als opslagmogelijkheden. De tuin is direct bereikbaar via de achterliggende straat, waardoor de gesloten bebouwing verrassend toegankelijk wordt.

Hoewel renovatie nodig is, biedt deze structuur solide botten om op voort te bouwen. Dit is uw kans om een huis naar eigen smaak te creëren, te midden van alle stedelijke gemakken.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op