Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11078662
Immoweb code : 11078662

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
1978 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 1.978 m² (Z gericht

Deze woning is centraal en gunstig gelegen te Mol-Millegem en geniet van een vlotte verbinding naar de omliggende gehuchten en gemeenten. Bovendien kan u de lokale winkels eenvoudig te voet of met de fiets bereiken.

U betreedt de woning via de inkomhal, dewelke toegang biedt tot de keuken en de leefruimte die opgedeeld is in een eethoek en een zithoek. Momenteel beschikt de leefruimte over een bureauruimte dewelke ook gebruikt kan worden als speelhoek/hobbyruimte. De keuken is uitgerust met de nodige toestellen zoals vaatwasser, dubbele spoelbak, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en voldoende opbergruimte. Verder kan u op het gelijkvloers een praktische berging, gastentoilet en een afgesloten bureauruimte terugvinden. Deze bureauruimte kan perfect dienst doen voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep (vrije beroepen, etc.).

De nachthal op de eerste verdieping geeft uit op 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. In 2015 hebben de badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel) en de dressing, die terug te vinden is in één van de slaapkamers, een renovatie ondergaan.

In de prachtige zuidgerichte en onderhoudsvriendelijke tuin kan u heerlijk vertoeven en genieten van gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Het tuinhuis kan bijkomend gebruikt worden als extra opbergruimte of kan eenvoudig ingericht worden als ontspanningsruimte.

Ten slotte beschikt de woning over voldoende parkeermogelijkheden, namelijk de garage en de oprit die

Neem contact op