Huis te koop

259000€

4 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11078672
Immoweb code : 11078672

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
979 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning in een doodlopende straat nabij de Mir

Deze woning is gunstig gelegen in een doodlopende straat in Mol-Donk, vlak aan de gekende Miramar. Dit wil onder andere zeggen ideaal gelegen voor geliefde wandelaars! De woning geniet van een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten Balen, Dessel, Geel en Lommel.

Via de ruime inkomhal komt u in de woonkamer welke opgedeeld is in een eethoek en een zithoek. We lopen door naar achter en komen zo aan in de keuken welke basis uitgerust is met een dubbele lavabo, oven, kookvuur en dampkap. Op het gelijkvloers vinden we tevens de ruime wasplaats, primitieve badkamer en een gezellige veranda.
Een extra troef van deze woning is dat deze voorzien is van twee uiterst ruime slaapkamers op het gelijkvloers. Deze geven zeer veel mogelijkheden aan de woning.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 2 slaapkamer en 2 extra zolderkamers.

Tot slot beschikt de woning over een kelder en zolder.

Deze charmante woonst is gelegen op een perceel van 979m² met een onderhoudsvriendelijke tuin, met garage en tuinhuis.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via

Neem contact op