Huis te koop

188000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11078674
Immoweb code : 11078674

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te renoveren woning op een gunstige locatie in het centrum

Deze woning is gunstig gelegen in het centrum van Mol, op wandelafstand van tal van scholen, winkels, sportaccommodatie, station, ... .

Via de inkomhal, kom je in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. Dankzij de hoge plafonds en de ramen aan de voor- en achterkant geniet je aangenaam veel lichtinval en ruimtegevoel. De achterbouw bestaat uit een leefkeuken met ontbijtruimte, een badkamer, een wasplaats/berging en een veranda. Het is perfect mogelijk de aanbouw af te breken en hier een moderne leefruimte te creëren.

Op de verdieping zijn er momenteel 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder biedt de mogelijkheid tot het inrichten van nog 2 extra (slaap/bad/speel/dressing)kamers. Droge en bruikbare kelder.

De tuin is volledig afgesloten en grenst achteraan tegen het Charles Coolspad. Een houten tuinhuis biedt nog extra opbergruimte. Er is een afgesloten garage rechts naast de woning en dankzij de zijgang kan je altijd passeren met vuilnis en fietsen ed.

De woning is nagenoeg overal voorzien van (deels elektrische) rolluiken.

Na een grondige renovatie kan je dankzij de huidige structuur met oa hoge plafonds een mooie thuis naar wens maken en dit op een toffe ligging in het centrum!

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand

Neem contact op