Huis te koop

380000€

4 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 11078677
Immoweb code : 11078677

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
1418 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning op een mooi perceel van 14 are in Mol-Weze

Deze woning is centraal en gunstig gelegen te Mol-Wezel en geniet een vlotte verbinding naar de Zuiderring alsook omliggende gehuchten en gemeenten. In de nabije omgeving is er o.a. een schooltje en zijn er een aantal lokale (buurt)winkels.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, kom je in de gezellige woonkamer welke opgedeeld is in een zithoek met inbouwhaard, een eethoek en een half open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser, spoeltafel, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en een ontbijthoekje. Achter de keuken is er een aparte ruimte welke voor meer meerdere doeleinden kan gebruikt worden: extra zithoek (momenteel), bureau, speelkamer, slaapkamer, … . De verwarmde tuinkamer is een fijne extra ruimte en biedt een mooi zicht op de tuin. Verder is er gelijkvloers nog een ruime wasplaats/berging met daglicht en een extra buitendeur.

De verdieping bereik je via de gerenoveerde en automatische verlichte trap. De nachthal geeft uit op de 3 slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met ligbad en een wastafel in meubel. Droog en bruikbaar keldertje.

De woning is altijd goed onderhouden en recentelijk nog voorzien van 10 zonnepanelen en een Verisure alarmsysteem met camerabewaking. De elektrische installatie wordt nog up-to-date gebracht en het asbest aan de zijkanten van de nokken wordt nog verwijderd. Dit maakt dat de woning nagenoeg instapklaar is.

De westelijk georiënteerde tuin is tevens een grote troef van de woni

Neem contact op