Huis te koop

259000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11078692
Immoweb code : 11078692

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
700 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren charmante woning met 4/5 slpks op een zonnig p

Deze charmante te renoveren woning is zeer rustig gelegen in Mol - Gompel op fiets afstand van het centrum van Mol en in de nabijheid van lokale winkels.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. Dankzij de vele raampartijen geniet u hier aangenaam veel lichtinval. De aparte keuken dient volledig gerenoveerd te worden, ook hier heb je voldoende lichtinval en zicht op de tuin. De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers en omvat een ligbad en een wastafel. Als extra troef zijn er op het gelijkvloers nog 2 extra kamers, deze kunnen perfect fungeren als slaapkamer, bureauruimte,...

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 3 slaapkamers en een extra opbergruimte. De woning beschikt tevens over een ruime kelder.

De tuin en het overdekte terras zijn zuid-oost georiënteerd en bieden voldoende privacy.
Achteraan het perceel is er nog een garage / tuinberging aanwezig.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-vo

Neem contact op