Huis te koop

385000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11078699
Immoweb code : 11078699

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
918 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante ruim ingedeelde woning op een rustige ligging in

Deze woning is zeer gunstig en rustig gelegen in het centrum van Mol, op wandelafstand van de Galbergen, het station, de winkelstraten en het Rondplein.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. Dankzij de hoekraam vooraan (oost) en de grote raam achteraan (west) geniet u aangenaam veel lichtinval op de mooie momenten van de dag. De leefkeuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, dubbele spoeltafel, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en een eethoek. Ook hier heb je voldoende lichtinval en zicht op de tuin. Een extra ruimte aan de straatkant kan perfect gebruikt worden als bureau of (speel)kamer, berging, ... . De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers en omvat een ligbad en een wastafel.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers. Een tweede vaste trap leidt naar de multifunctionele zolderverdieping waar nog extra (slaap)kamers, speelkamer, bureau, hobbyruimte, ... kan gecreëerd worden. De woning beschikt tevens over een droge kelder en een inpandige garage.

De tuin en het overdekte terras zijn zuidwestelijk georiënteerd en bieden voldoende privacy.
Achteraan het perceel is er nog een tuinberging.

De woning is steeds goed onderhouden en biedt veel potentieel. Mits een aantal energetische ingrepen en opfriswerken, woont u ruim en rustig in het centrum van Mol.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd ta

Neem contact op