Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11078704
Immoweb code : 11078704

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
242 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim ingedeelde gerenoveerde woning op een toplocatie in he

Deze woning is uitermate gunstig gelegen op "Den Boulevard" in het centrum van Mol, op wandelafstand van de winkelstraten, het Rondplein en het station.

Recent werd deze woning grondig, met degelijke materialen en oog voor detail gerenoveerd. Zo werden o.a. volgende zaken vernieuwd: volledig dak, vloeren, keuken, deuren, leidingwerk badkamer, sanitaire toestellen, CV-ketel Vaillant Ecotec, versteviging constructie tussenvloeren, elektriciteit, trap, pleister-, gyproc- en schilderwerken, ...

Via een inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een eethoek, bureauruimte, leeshoek, keuken en een afsluitbaar salon. Dankzij de vele ramen, geniet u overal aangenaam veel lichtinval. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, voorziening voor (combi-/microgolf-) oven, spoeltafel, composieten werkbladen en spatwand en voldoende kastruimte. Aansluitende wasplaats/berging met achterdeur.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met eigen douchecel en wastafel in meubel. De badkamer bestaat uit een ruime douche, dubbele wastafel in meubel en een extra toilet. De tweede verdieping is volledig open getrokken en ingericht als masterbedroom met eigen douche en wastafel in meubel. Gezien de ramen aan weerszijden, is het perfect mogelijk deze ruimte op te splitsen tot 2 slaapkamers of een masterbedroom met aparte badkamer en dressingruimte.

Het stadstuintje is volledig verhard en nog v

Neem contact op