Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11081215
Immoweb code : 11081215

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
2544 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed onderhouden woning met 3 slpks op een mooi perceel van

Deze woning is centraal gelegen in een landelijke omgeving in Mol-Millegem. Vlotte verbindig naar de centra van Mol en Geel alsook omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, kom je in de leefruimte welke opgedeeld is in een zit- en een eethoek. Dankzij de vele ramen geniet je hier aangenaam veel lichtinval en een mooi zicht op de tuin. De keuken (2008) is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en de mogelijkheid tot het plaatsen van een ontbijthoek. In de tussenseizoenen is de veranda, mede dankzij de centrale verwarming, een waardevolle uitbreiding van de leefruimte.

De nachthal geeft uit op 3 slaapkamers en een deels betegeld badkamer welke een ligbad, wastafel in meubel en een extra toilet omvat. Verder is er een ruime wasplaats met douchecel, bijkeuken, extra toilet en handige bergruimte. Garage met automatische poort, inbouwkasten en brander CV op stookolie (2016). Naast de garage is er nog een extra carport. De droge kelder fungeert als (koele) opbergruimte.

De woning is altijd goed onderhouden en in de muren en op de zoldervloer reeds voorzien van isolatie. In 2012 werden de ramen (beglazing k-waarde 1.1) en buitendeuren reeds vervangen.

In de tuin is er een ruim (verwarmd) tuin-/werkhuis en zijn er verschillende bergingen. Handig voor het stockeren van materialen, het houden van dieren, ... . Het perceel is in totaliteit meer dan 25 are en biedt dus

Neem contact op