Huis te koop

255000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11105816
Immoweb code : 11105816

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
433 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen half open bebouwing met 4 slpks op toplocatie

Deze leuke op te frissen woning, geniet van een ligging net buiten het bruisende centrum van Mol.

We betreden de woning via de inkomhal welke toegang biedt naar de leefruimte, gastentoilet en de technische ruimte. In de leefruimte geniet u van veel lichtinval dankzij de vele aanwezige ramen. De keuken bevindt zich aansluitend aan de leefruimte en is uitgerust met een elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een extra stockageruimte die perfect dienst kan doen om extra keukenmateriaal en voedingswaarden te stockeren. Op de verdieping geeft de nachthal uit op maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer. De ruimste slaapkamer heeft een extra berging die omgevormd kan worden tot dressing.

Samengevat, een zeer kwalitatieve woning uit de jaren '70 die klaar is voor nieuw leven.

* rolluiken aanwezig
* karakteristieke woning
* garage aanwezig

EPC: 442 kWh/m² jaar

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiel

Neem contact op