Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11106580
Immoweb code : 11106580

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
548 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning met 3 SLPKS en zwembad in een doodlopende

Deze woning is rustig gelegen in een doodlopende straat in Mol-Achterbos.

We betreden deze woning via de inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte. In de inkomhal is ruimte voorzien om een ingebouwde vestiairekast te plaatsen.
De ruime leefruimte van 31 m² is op te delen in een zithoek en eethoek. Dankzij de vele ramen in deze ruimte geniet je hier van aangenaam veel lichtinval.
Vervolgens komen we aan in de eetkamer, en de keuken die is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven en ingebouwde ijskast met vriesvak. Als we verder doorlopen komen we bij een extra ruimte welke benut kan worden volgens de wensen en ideeën van de koper. Tevens bevindt er zich op het gelijkvloers ook een gastentoilet en technische ruimte.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers en een badkamer. In de slaapkamers dienen enkel nog kleine afwerkingen te gebeuren.
De badkamer is uitgerust met een lavabo in meubel met spiegelkast, ligbad, douche, toilet en handdoekradiator.

De toestellen in de keuken en badkamer zijn zeer kwalitatief, en de afwerkingen zijn hier uitgevoerd met hoogwaardige materialen.

De goed onderhouden kelder is bereikbaar via vaste trap, en kan perfect dienst doen als extra stockage, speelkelder, sportplaats,...

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een verwarmd zwembad, kunstgras en een tuinhuis.
* carport
* vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdieping
* rolluiken zijn overal voorzien

Neem contact op