Huis te koop

210000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11114398
Immoweb code : 11114398

Overzicht

3 slaapkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
302 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning rustig gelegen nabij het centrum van M

Deze woning is rustig gelegen nabij het centrum van Mol. De woning ligt op fietsafstand van het station, sportcentrum Den Uyt, scholen, lokale winkels,... . Verder geniet deze woning ook van een goede verbinding naar de omliggende gemeentes Balen, Dessel, Geel en Meerhout.

We betreden de woning via een ruime inkomhal welke toegang biedt tot de leefruimte. De ruime leefruimte beschikt over een airco, en kan opgedeeld worden in een eethoek en gezellige zithoek. Als we verder lopen komen we aan in de keuken welke uitgerust is met een gaskookplaat, heteluchtoven, afzuigkap en een enkele wastafel. Hier genieten we van een aangenaam uitzicht over de tuin.
Naast de keuken bevindt zich de badkamer en wasplaats.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime en verzorgde slaapkamers aanwezig.

* EPC: 464 kWh/ m² jaar
* Deels kelder, deels kruipkelder
* goed onderhouden woning

** stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag **

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be.

Neem contact op