Huis te koop

225000€

4 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11124120
Immoweb code : 11124120

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
466 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante te renoveren woning met 4 slaapkamers en ruime tui

Charmante te renoveren woning met 4 slaapkamers en ruime tuin in Mol.

Welkom in deze karaktervolle woning, die wacht op een liefdevolle renovatie om weer in volle glorie te schitteren. Gelegen op een tof perceel van 466 m² in Mol, biedt dit huis een uitgelezen kans om een thuis op maat te creëren. Op minder dan twee kilometer afstand vindt u een rijke keuze aan winkels, lokale horecazaken en alle nuttige voorzieningen die Mol te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een plek voor uw dagelijkse boodschappen, een avond uit in een gezellig restaurant of een ontspannende middag, alles ligt binnen handbereik.

Met twee slaapkamers op het gelijkvloers, waarvan eentje momenteel als bureau werd ingericht, en een ruime zolder-slaapkamer, biedt deze woning flexibele mogelijkheden voor gezinnen, professionals of creatievelingen. De ruime keuken en gezellige leefruimte met open-haard zijn klaar om getransformeerd te worden tot het hart van uw nieuwe thuis. Achteraan is er nog een apart toilet en een badkamer met ligbad.

Een opmerkelijk kenmerk van dit huis is de zuidwestelijk georiënteerde tuin, die baadt in het licht en warmte van de namiddag- en avondzon, ideaal voor tuinfeesten, kinderspel of gewoonweg om te genieten van de serene rust. Ook is er een ruime werkplaats met oneindige mogelijkheden! Hierop liggen zelfs 12 zonnepanelen.

Realiseer jij hier binnenkort je droomthuis?

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijb

Neem contact op