Huis te koop

210000€

3 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 11138618
Immoweb code : 11138618

Overzicht

3 slaapkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
219 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met tuin, garage en 3 slaapkamers in Mol-centr

Deze woning is rustig gelegen aan de rand van het centrum, op wandelafstand van de winkelstraten en het station. Vlotte verbinding naar de Zuiderring en omliggende gemeenten.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en eethoek op laminaat vloer. Dankzij de vele ramen geniet u hier aangenaam veel lichtinval. De leefkeuken bestaat uit een eiken aanbouwkeuken met elektrische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoeltafel, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en een ruime eethoek. Er is een ruime wasplaats, een ruime berging, een kelder en een inpandige garage; aan opbergruimte dus geen gebrek!

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers en een deels betegelde badkamer met ligbad, wastafel in meubel en een extra toilet.

De tuin is volledig afgesloten en biedt voldoende privacy. Dankzij de noordwestelijke oriëntatie geniet u nog van de avondzon.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichti

Neem contact op