Huis te koop

319000€

4 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11160159
Immoweb code : 11160159

Overzicht

4 slaapkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
2860 vierkante meters grond

Omschrijving

Laagbouwwoning met 4 slaapkamers, grote tuin en inpandige ga

*** IN OPTIE ***

Laagbouwwoning met 4 slaapkamers, grote tuin en inpandige garage op een perceel van 2860m2 te Mol.

Deze vlot bereikbare, te renoveren woning is gunstig gelegen in Mol-Achterbos. Op fietsafstand vind je een basisschool, meerdere bakkers, een slager, een ijssalon en een supermarkt. Ook verschillende lokale horecazaken om lekker te eten zijn nabij, evenals de Galbergen, een prachtig stukje bos voor de natuurliefhebbers!

Gelijkvloers:
Via de inkomhal komen we in de grote leefruimte die geniet van de nodige lichtinval en in verbinding staat met de eetkamer die op zijn plaats weer uitkomt in de keuken. Verder zijn er nog 4 slaapkamers, een badkamer en een inpandige garage met elektrische garagepoort op het gelijkvloers.

Tijdens de zomer kun je terecht in de volledig omheinde tuin of op het overdekte terras. Achteraan het perceel is eveneens een grote tuinberging voorzien voor al uw tuingerief en staat er een serre met daarachter nog een bos. Deze horen niet bij de verkoop maar mogen mits overeenkomst gebruikt worden.

Het achterliggende perceel van ruim 1920m2 is ook bereikbaar langs een servitudeweg waardoor het makkelijk bereikbaar is met de aanhangwagen/paardentrailer. Ideaal voor paardenliefhebbers !

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21.

Neem contact op