Huis te koop

895000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11177985
Immoweb code : 11177985

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
785 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus afgewerkte pastoriewoning op 785 m² !

Deze prima onderhouden woning werd tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het centrum van Mol bevindt zich op slechts 2 kilometer en de nabijheid van de Ring zorgt voor een vlotte verbinding richting Lommel, Geel en de E313.

Vanuit de inkomhal geeft een dubbele deur toegang tot de woonkamer, opgedeeld in een zithoek en een eethoek. De zithoek is voorzien van een open gashaard. Een stalen deur tussen de ruimtes zorgt voor een modern element.

Naast de eethoek bevindt zich een orangerie, voorzien van een recente en luxueus uitgeruste keuken met aansluitend ruimte voor een eettafel, open tot in de nok. Hier geniet u toegang tot en een mooi zicht over de tuin.

Verder is er op het gelijkvloers een berging met ingebouwde kasten, een wasplaats met ingebouwde kasten en een extra douche, en een gastentoilet.

Dankzij de plafondhoogte van 3 meter geniet u van een ruimtelijk gevoel.

Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot 3 slpks en de badkamer. De master bedroom is ruim, heeft ruimte voor een dressing en rechtstreekse toegang tot de badkamer. De badkamer werd in 2021 ingericht en luxueus afgewerkt.

Er is een onderkelderde dubbele garage aanwezig. De zolder kan mits de nodige investeringen omgebouwd worden tot een extra slaapkamer, ontspanningsruimte, ... .

De tuin werd volledig aangelegd en is voorzien van een zwemvijver, een bijgebouw, tuinverlichting en een sproeiinstallatie.

Op zoek naar een ruime woning in landelijke stijl die 100% instapklaar is? T

Neem contact op