Huis te koop

* 470000€

4 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11178482
Immoweb code : 11178482
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
452 vierkante meters grond

Omschrijving

Villawoning. Spaar dit jaar een bedrag van 51.750€ op de a

Luxueuze ruime BEN-villawoning "LOT 1" met een E peil richting 0 in pastorij stijl aan de rand van Mol, Millegem, Achterbos. Werken gaan volop voorruit. Beschikbaarheid eind 2024 begin 2025.

Verkoop geschiedt onder de wet Breyne.

6% btw mogelijk op de constructie wanneer de koper voldoet aan de voorwaarden in plaats van 21%, en 12% registratie op het grondaandeel.

Deze half open bebouwing in rij van 6 nieuwbouwwoningen is gelegen aan de Postelarenweg.

Deze prachtige HOB woning biedt u een zeer ruime leefruimte met aansluitend een open keuken met eiland. Wanneer u wil genieten van de mooie zomerdagen schuift u de ramen aan de achterzijde open en kan u vanop uw aangelegd terras genieten van de bijbehorende royale tuin.

Verder beschikt de woning over 4 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, ruime berging en apart gastentoilet.

Onder de woning komt een kelder van 15 m² waar alle nutsvoorzieningen worden in weggewerkt. Dit geeft het voordeel dat u de ruimtes op het gelijkvloers optimaal kan gebruiken.

De ruime budgetten voor keuken, vloer en sanitair geven u de mogelijkheid om de woning naar eigen keuze af te werken. Daarnaast zijn andere opties bespreekbaar waardoor u uw eigen droomwoning kan creëren.

De woningen gaan voorzien worden van de laatste energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming/koeling in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, zonnepanelen (4920 WP) met batterij van 10kwh. Het buiten schrijnwerk zal bestaan uit PVC, aan de bu

Neem contact op