Huis te koop

370000€

4 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11227860
Immoweb code : 11227860

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
313 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige, halfopen woning met 4 slaapkamers gelegen nabij M

*** IN OPTIE ***

Gezellige, halfopen woning met 4 slaapkamers gelegen nabij Mol centrum 

Deze perfect onderhouden gezinswoning werd in 2005 opgetrokken in een doodlopende straat, rust gegarandeerd dus! Centraal en gunstig gelegen te Mol-Donk, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en vlakbij de Miramar.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte welke is onderverdeeld in een zit- en een eetkamergedeelte, een keuken die geïnstalleerd is met de nodige toestellen zoals een gasvuur, een koelkast, een oven en een dampkap, een wasplaats, een gastentoilet en een lichtrijke veranda met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een badkamer met een douche, een toilet en een enkele lavabo. Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping, welke voorzien is van een vierde slaapkamer. 

Als laatste beschikt de woning over een volledig aangelegde tuin, omheind en voorzien van een tuinhuis en carport of overdekte zitplaats. Deze tuin biedt alle rust en privacy om er fijn in te kunnen vertoeven. Daarnaast is er nog een regenwaterput aanwezig met een inhoud van 5.000 liter. 

Bijzonderheden: 
- Airco aanwezig in de woonkamer en één slaapkamer 
- Regenwaterput van 5.000 liter 
- EPC-score C 
- Rustige ligging, nabij alle nodige faciliteiten 

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21.

Neem contact op