Huis te koop

478000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11246727
Immoweb code : 11246727

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
1166 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers op 1.166 m² te Mol-

Deze woning is zeer gunstig en rustig gelegen in het centrum van Mol-Ezaart, naast de gemeentelijke basisschool. Het centrum van Mol bereik je makkelijk met de fiets en tal van lokale winkels zelfs te voet. Vlotte verbinding naar de Zuiderring, omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de inkomhal, met vestiaiareruimte en gastentoilet, komt u in de L-vormige leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, een eethoek en een open keuken. Dankzij de vele ramen geniet u aangenaam veel lichtinval, de gashaard maakt het dan weer extra gezellig. De keuken en de vloeren van de keuken en leefruimte werden in 2022 volledig vernieuwd. De keuken is voorzien van een koelkast, heteluchtoven, microgolfoven, inductie kookplaat, afzuigkap, spoeltafel, composieten werkbladen en aanrecht, voldoende kastruimte en een ontbijttoog. Een schuifraam in de woonkamer geeft toegang tot de glazen tuinkamer welke een groot deel van het jaar een zalige uitbreiding van de leefruimte is. Vanuit al deze ruimtes heb je een mooi zicht op de tuin. Verder is er een aparte ruimte welke perfect bruikbaar is als bureau/speelhoek/hobbyruimte/... .

In 2016 werd er op het gelijkvloers een mooie slaapkamer, voorzien van inbouwkasten, met aansluitende badkamer gecreëerd. Deze omvat een vrijstaand ligbad, een wastafel en inbouwkasten.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 3 slaapkamers (met inbouwkasten) en een tweede badkamer voorzien van douchecel en dubbele wastafel in meubel. Ook op deze verdieping is

Neem contact op