Huis te koop

269000€

2 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11257415
Immoweb code : 11257415

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
1089 vierkante meters grond

Omschrijving

Deels te renoveren woning op een ruim perceel te Mol-Ezaart

Deze leuke, halfopen woning is zo'n kleine 10 minuten verwijderd van Mol Centrum en gelegen nabij alle nodige faciliteiten. Het pand is gelegen op een ruim perceel van meer dan 10 are en biedt zo de nodige rust en buitenruimte. Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1961 maar heeft doorheen de jaren al verschillende renovaties gekend.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een lichtrijke leefruimte, welke onderverdeeld kan worden in een zit- en een eethoek. Aaneensluitend is de keuken. Deze is voorzien van de nodige toestellen zoals een kookvuur, een dampkap, een microgolfoven, een oven en een vaatwasser. Verder vinden we nog een zitruimte terug en een badkamer bestaande uit een douche en lavabo-meubel. Ook de extra bergruimte biedt nog mogelijkheden. Op de eerste verdieping vinden we nog 2 gerenoveerde slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met een toilet, lavabo en inloopdouche. Via de vaste trap in de nachthal komt u vervolgens op de zolderverdieping terecht. Deze biedt nog tal van mogelijkheden en is ideaal voor het creëren van extra (slaap)kamers. 

De tuin is bovendien uitgerust met een garage waar plaats is voor één autostaanplaats of eventueel te gebruiken als tuinhuis. Het biedt verder voldoende privacy en rust om fijn in te kunnen vertoeven. 

Wenst u uw eigendom te verkopen? Neem gerust contact op voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op