Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11273442
Immoweb code : 11273442

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
332 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruimtelijke familiewoning met 5 slaapkamers, prachtige tuin

Ruimtelijke familiewoning met 5 slaapkamers, prachtige tuin en dubbele garage in Mol.

Ontdek deze ruime gezinswoning, ideaal gelegen in de nabijheid van het centrum van Mol. Deze woning biedt de perfecte mix van ruimte, comfort en gemak met alle benodigde voorzieningen op loopafstand en de toegevoegde luxe van twee privé garages.

Het huis is praktisch ingedeeld met een gelijkvloers voorzien van een kantoorruimte, een uitnodigende leefruimte met airconditioning, een functionele keuken, een veranda, een toilet en een wasplaats. De eerste verdieping huist drie comfortabele slaapkamers, waarvan één met airconditioning voor de warme zomerdagen, en een volledig uitgeruste badkamer met zowel een ligbad als een aparte douche en toilet.
De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, onthult nog eens twee extra slaapkamers, wat de woning uitstekend geschikt maakt voor een groeiend gezin of voor het ontvangen van gasten.

De buitenruimte is een waar paradijs met een sfeervol overdekt terras, een aparte, ruime 'mancave' voor die momenten van ontspanning en twee garages (niet vergund), wat extra opslagruimte of hobbyruimte biedt. Het geheel is gelegen op een perceel van 332m2 en biedt voldoende ruimte voor buitenshuis vermaak en ontspanning.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

*Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentië

Neem contact op