Huis te koop

535000€

2 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11276053
Immoweb code : 11276053

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
1312 vierkante meters grond

Omschrijving

Prima onderhouden woning met 2 slpks en ensuite badkamers o

Deze toffe laagbouwvilla is gelegen in een rustige, bosrijke omgeving, net buiten het centrum van Mol, op een perceel van 1.312 m². De toekomstige bewoner van deze woning kan profiteren van de levendigheid van het centrum van Mol, terwijl hij ook de rust kan opzoeken in de prachtige natuur van De Galbergen.

Indeling:
U betreedt de woning via de riante inkomhal met gastentoilet. Van hieruit heeft u toegang tot de woon- en eetkamer. In de woonkamer kan u heerlijk ontspannen aan de gezellige gashaard. Bijkomend zijn de woon- en eetkamer voorzien van airco en speakerinstallatie. Aansluitend bevindt zich de hedendaagse keuken en bijkeuken/wasplaats. De keuken is uitgerust met een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak. Alle andere keukentoestellen zijn bewust in de bijkeuken/wasplaats geplaatst.

De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers (voorzien van airco) met ensuite badkamers en een bureauruimte die eventueel omgevormd kan worden tot een derde slaapkamer. Eén slaapkamer doet momenteel dienst als logeerkamer en de andere als masterbedroom, dewelke voorzien is van ingemaakte kastenwanden.

Verder beschikt de woning over een inpandige garage met toegang tot de kelder. Van hieruit is het eveneens mogelijk om de woning te betreden.

Buiten vindt u alle rust en comfort in de zuidelijk georiënteerde tuin. Achteraan het perceel kan er eventueel nog een tweede wagen onder de carport geparkeerd worden.

Bijzondere kenmerken:
* Rustige ligging
* Uitstekend onderhoude

Neem contact op