Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11278530
Immoweb code : 11278530

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
422 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige gezinswoning met 3 slaapkamers en garage te M

Energiezuinige gezinswoning met 3 slaapkamers en garage te Mol-Ezaart

Ontdek het samenspel van comfort en stijl in deze uitnodigende gezinswoning, gelegen in een rustige & doodlopende straat in Ezaart. Gebouwd in 2009, straalt dit huis een hedendaagse allure uit en biedt het een uitstekend onderhouden interieur dat klaar is om u te verwelkomen. 

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime leefruimte waar daglicht rijkelijk aanwezig is, een volledig geïnstalleerde keuken, een praktische berging, een inpandige garage en een apart toilet voor gasten. De eerste verdieping bestaat nog uit 3 ruime slaapkamers, een badkamer uitgerust met douche, bad en dubbele lavabo en een apart toilet. De geïsoleerde zolder, bereikbaar viaeen valtrap, biedt bijkomende ruimte voor opslag of kan transformeren naar een extra kamer aangepast aan uw behoeften. 

De volledig omheinde tuin biedt alle rust en privacy. De woning ligt op een ideale locatie nabij winkels en lokale horecazaken, waardoor het dagelijkse gemak binnen handbereik ligt. Met een EPC-label B is energie-efficiëntie een kenmerk waar u op kunt vertrouwen. 

Bijzonderheden: 
- Rustige ligging
- EPC-label B 
- Elektriciteit conform tot minstens 2034

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21.

Neem contact op