Huis te koop

335000€

3 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11297920
Immoweb code : 11297920

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
1128 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Landelijke, rustig gelegen woning op een ruim perceel in Mol

Landelijke, rustig gelegen woning op een ruim perceel in Mol

Deze landelijke woning is rustig gelegen op zo'n vijftien minuten rijden van Mol Centrum en voorzien van alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bovendien kan je er tal van rustgevende activiteiten uitoefenen op wandel- en fietsafstand. Zo is er ondermeer de Kempense Golfclub met z'n uitgestrekte golfterreinen en ook de Rauwse meren, waar er een heleboel leuke wandelroutes te ontdekken zijn. 

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een woonkamer, welke verdeeld is in een zit- en een eethoek en voorzien van een pelletkachel om extra gezelligheid en warmte te creëren, een volledig geïnstalleerde keuken met een vaatwasser, een kookvuur, een dampkap, een koelkast en een oven, een badkamer met douche, bad en lavabo en bovendien nog een lichtrijke veranda, ideaal om te vertoeven doorheen het volledige jaar. Op de eerste verdieping vinden we nog 3 slaapkamers. Bovendien beschikt de woning nog over een compacte kelder welke ideaal is als extra opbergruimte. 

De woning is gelegen op een ruim perceel van 11a28ca. De grote tuin biedt voldoende rust en privacy doorheen het hele jaar en ook het tuinhuis is uitstekend voor extra opbergruimte zoals tuingerief, fietsen... 

Bijzonderheden: 
- Ruim perceel van 1.128 m2 
- EPC-score D (geen renovatieplicht) 
- Rustige, landelijke ligging 

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/

Neem contact op