Huis te koop

205000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11298435
Immoweb code : 11298435

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
495 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 2 slpks op 495 m² nabij de Galbergen en Mol cent

Deze leuke woning met 2 slaapkamers en oost georiënteerde tuin is gunstig gelegen nabij De Galbergen, waar u kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Bovendien is het centrum van Mol gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets, of zelfs het openbaar vervoer, dat slechts 100 meter van de woning verwijderd is.

Indeling:
De woning wordt betreden via de veranda/eetkamer aan de zijkant. Aangrenzend vind je de open keuken met een gaskookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak terug. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een knusse leefruimte die momenteel opgedeeld is in een woonkamer en een slaapkamer.

Verder beschikt het gelijkvloers over een berging met aansluiting voor een wasmachine en een badkamer met douchecabine, enkele wastafel en toilet. De nachthal op de eerste verdieping geeft uit op twee volwaardige slaapkamers.

Daarnaast is er een kelder van ongeveer 9 m² aanwezig.

Achteraan het gebouw is nog een ruime aanbouw terug te vinden. Deze kan eventueel gebruikt worden als opslagruimte voor een zelfstandig beroep (schrijnwerker, schilder, etc.).

De oprit beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid alsook kan u heerlijk vertoeven in de zonovergoten achtertuin.

Momenteel is de woning verhuurd aan een betrouwbare huurder die met plezier wil verder huren (€800 / maand).

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / he

Neem contact op