Huis te koop

465000€

3 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11304798
Immoweb code : 11304798

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
1423 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne en goed onderhouden laagbouw-villa met 3 slaapkamers

Moderne en goed onderhouden laagbouw-villa met 3 slaapkamers, mooie tuin en garage in Mol.

Deze vlot bereikbare en instapklare laagbouw-woning is gunstig gelegen op wandelafstand van Mol-Centrum en in de nabijheid van van alle nodige voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en winkels.

We betreden deze praktische, doch moderne, woning via de inkomhal die uitgerust werd met een gastentoilet. Van hieruit lopen we door naar de lichtrijke leefruimte die onderverdeeld werd in een zithoek en een dinerhoek. De leefruimte staat in verbinding met de keuken die voorzien werd van een authentiek Boretti 6-pits gasvuur met grote heteluchtoven. Een waar plezier voor de hobbykoks onder ons! Tevens is er ook een ontbijttafel voorzien in de keuken. Verder zijn er nog 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met lavabo, douche, bad én toilet en een wasruimte met ingemaakte kasten. De inpandige garage is uitgerust met een elektrische garagepoort, alsook de carport die mee ingewerkt is in de voorgevel.

Tijdens de zomer kun je terecht in de volledig omheinde tuin, of op het ruime terras dat voor een stuk overdekt werd. Hier is het heerlijk vertoeven, zowel bij een zonnige als een natte Belgische zomer!

Bijzonderheden:
- Praktische, moderne en goed onderhouden laagbouw-woning.
- Energiezuinig label B.
- Inclusief zonnepanelen.
- Beschikbaar vanaf november 2024.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS sc

Neem contact op