Huis te koop

398000€

4 slaapkamers 201 vierkante meters

Immoweb code : 11334272
Immoweb code : 11334272

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
201 vierkante meters bewoonbare ruimte
313 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning met 3/4 slaapkamers nabij het cent

Deze instapklare gezinswoning is gunstig gelegen op de grens van Millegem en het centrum van Mol, op wandel-/fietsafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, station, het Rondplein, ... .

De inkomhal, voorzien van een gastentoilet, geeft toegang tot zowel de leefruimte als een bureel. De leefruimte is opgedeeld in een zithoek en een eethoek, met aansluitende keukenhoek. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, combi-oven, inductievuur en dampkap. Aansluitend is er een koele berging.

Het bureel op de gelijkvloerse verdieping kan gebruikt worden als home office, voor het uitoefenen van een zelfstandig (bij)beroep, als speelkamer, 4de slaapkamer, ... .

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad, dubbele lavabo en toilet, een wasplaats en een ruimte die ingericht kan worden als dressing.

De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en kan mits verdere afwerking dienst doen als hobbyruimte of voor 1 of 2 extra slaapkamers.

Naast de woning is er een garage met elektrische sectionaalpoort.

De tuin is afgesloten en voorzien van een terras.

EPC: 155 kWh/m² (label B)

Neem contact op