Huis te koop

1200000€

7 slaapkamers 650 vierkante meters

Immoweb code : 10827347
Immoweb code : 10827347

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
650 vierkante meters bewoonbare ruimte
20000 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer uitzonderlijke

Gebouwd in het hart van Harmignies, in de gemeente Bergen, ligt deze prachtige residentie van ongeveer 1.100 m², waarvan ongeveer 650 m² woonruimte, op een terrein van 2 hectare met een prachtige tuin vol bomen. Dit prachtige pand zou ideaal zijn voor een gastronomisch restaurant met een ontspanningsruimte - spa of een ruimte voor evenementen zoals bruiloften, conferenties, etc., die schaars zijn in de regio.
Het hoofdgebouw beslaat ongeveer 275m² en bestaat uit een grote ontvangsthal, een grote garderobe met gastentoilet en wastafel, een groot boudoir/salon, een ruime salon van ongeveer 100m² met een prachtige stenen open haard en, aangrenzend, een eetkamer. Een bijkeuken met veel kasten, een bijkeuken/wasruimte, een grote en gezelligeingerichte keuken, een studeerkamer, twee mooie slaapkamers met inbouwkasten, een dressing/strijkkamer en een grote mozaïek badkamer.
Op de eerste verdieping, op dezelfde oppervlakte, een grote nachthal die leidt naar 5 slaapkamers, waaronder een master suite met ingebouwde kasten en een eigen badkamer, en een aantal andere met wastafels en douches, een badkamer en twee zolderruimtes (geschikt voor ombouw) completeren de eerste verdieping.
In het directe verlengde van het huis, op ca. 350m²: 3 garages voor 5 auto's en een overdekt, verwarmd zwembad met 2 cabines, doucheruimte en toilet.
Boven het zwembad, onder het dak: een inrichtbare eerste verdieping die momenteel gebruikt wordt als opslagruimte met een groot potentieel voor co

Neem contact op